AKTUELNO

O svemu je sa Suzanom pričao do zore.

Suzana Perović vodila je dug razgovor do ranih jutarnjih časova sa Mikijem Đuričićem u sobi za rehabilitaciju, nakon što se on noćas žestoko posvađao sa Marijom i Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za vreme rasprave, Miki se obratio svim ukućanima i rekao im da mu ne glume prijatelje ukoliko imaju pozitivne stavove o Kulićkama, što je mnogima zaparalo uši.

Ranije noćas Suzana Perović žalila se Lepom Mići i tom prilikom mu rekla kako joj teško pada kada se Miki svađa sa ostalim ukućanima zbog nje. U razgovoru sa Mikijem Suzana ga je savetovala da ne bude impulsivan tokom rasprava i da više ne govori tako teške reči svojim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj se neću prvi obratiti. Prećutaću pet, šest puta, ali sedmi put ću joj j*bati mater. Ja neću nikoga udariti. Tebi glume prijatelje. Neću da mi dolaze ovde. Ti biraj društvo. To je tvoj izbor. Imam pravo svašta da im kažem, kao što i one imaju pravo. Za mene su one gotove, ja sam sa svima njima počeo da se družim zbog tebe - govorio je Miki Suzani.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta više! Pusti to. Treba da prevaziđemo to. Zašto mi to radiš, ja ovo ne mogu! Molim te da me shvatiš. Samo se ponašaj normalno. Ti imaš borbu sa sobom. Ti si našao ženu koja tebi savršeno odgovara u svemu - pričala je Suzana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'